icono-email icono-sitemap

Els empresaris de Cerdanyola reconeixen les polítiques mediambientals d’Ercros

Cerdanyola, 5 de desembre de 2016. - L’Associació Cerdanyola Empresarial ha premiat la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola per les seves polítiques de responsabilitat social en matèria de protecció del medi ambient. Durant la Nit Empresarial de Cerdanyola s’han lliurat diversos reconeixements a les empreses i entitats de la ciutat. La fàbrica d’Ercros ha sigut guardonada amb el premi RSE (Responsabilitat Social Empresarial) pels seus èxits en la reducció de l’impacte mediambiental de les seves instal·lacions.

Foto sopar web

Jordi Baget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Helena Solà, primera tinent d’alcalde de Cerdanyola, i Lluís Sisquella, president de Cerdanyola Empresarial, han estat els encarregats de lliurar el reconeixement a Àngel Punzano, director de la fàbrica d'Ercros a Cerdanyola, i Adolfo López, cap de producció d'aquest centre.

Els objectius de la gestió mediambiental a la fàbrica de Cerdanyola se centren en la disminució dels abocaments a l’aigua, reducció del consum d’energia, disminució dels residus industrials i reducció de les emissions a l’atmosfera. 

A més, des de 1994, Ercros està inscrita al programa Responsible Care, que té com objectiu que les empreses químiques, en el desenvolupament de la seva activitat, aconsegueixin millores contínues en relació a la seguretat, protecció de la salut i del medi ambient, tutela del producte i transparència en la comunicació.

La fàbrica de Cerdanyola, igual que la majoria d’instal·lacions d’Ercros, té reconegut el seu sistema de gestió de la sostenibilitat segons les normes mediambientals ISO 14001 i ISO 14064, el control de la qualitat segons la norma ISO 9001 i la prevenció segons la norma OSHAS 18001.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal