icono-email icono-sitemap

12 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros Vila-Seca I

Tarragona, 6 d’abril de 2017. - Aquesta setmana la fàbrica d’Ercros Vila-seca I ha celebrat una nova fita en matèria de seguretat laboral: 12 anys consecutius sense accidents amb baixa entre el personal propi. Segons Marc Fargas, director del Complex Industrial de Tarragona on està integrada la citada fàbrica, el fet que cap dels 134 empleats de la fàbrica de Vila-seca I hagi patit un accident en tant de temps és gràcies “al compromís de tots els treballadors, que cada dia demostren que són un exemple de feina ben feta per a la resta del sector”.

Vila-seca I


Marc Fargas ha recordat que el 2016 tampoc hi va haver accidents amb baixa entre el personal de les empreses de serveis que treballen a la fàbrica de Vila-seca I, fet que posa de manifest que “aconseguim que la nostra dedicació i professionalitat transcendeixi a tots els àmbits i a totes les persones que treballen al nostre entorn”.

La seguretat laboral és un dels pilars fonamentals del desenvolupament sostenible d’Ercros, és per això que un any més el Grup ha llançat un nova campanya de prevenció dels accidents a la feina amb el lema “Si veus un perill informa. La seguretat dels teus companys també és la teva responsabilitat”.

La fàbrica de Vila-seca I pertany a la divisió de derivats del clor d’Ercros i s’hi produeix àcid clorhídric, clor, hipoclorit sòdic i sosa càustica. Aquests productes tenen aplicacions en els sectors tèxtil, alimentari, paperer, agrícola i en la fabricació de detergents.

Els centres que integren el Complex Industrial d’Ercros a Tarragona -les fàbriques de Vila-seca I, Vila-seca II i Tarragona- tenen homologat el seu sistema de gestió de la prevenció, segons la norma OHSAS 18001; de la qualitat, segons la norma ISO 9001; del medi ambient, segons la norma ISO 14001, i de la gestió energètica, segons la norma ISO 50001.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal