icono-email icono-sitemap

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 7 d’abril de 2017. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i en aquesta ocasió ha obert les seves portes per acollir la visita de 28 alumnes de segon de batxillerat de l'Institut Biello Aragón de la seva mateixa localitat.

visita sabi web 07-04

Els estudiants, acompanyats de dos professors, han iniciat la visita amb una breu exposició per part de personal tècnic de la fàbrica sobre com funcionen els processos de producció. Després, han visitat la planta d'aigua oxigenada.

Ercros és del primer fabricant europeu d'ATCC, un producte àmpliament utilitzat per al tractament de l'aigua de piscines i la producció es porta a terme en exclusiva a la fàbrica de Sabiñánigo. Aquest centre també es produeix, entre altres productes, aigua oxigenada, a raó de 12.500 tones anuals, sent Ercros un dels pocs fabricants mundials que disposa de la tecnologia necessària per produir-la.

La visita a les instal·lacions d'Ercros ha estat molt valorada tant per part dels professors com dels alumnes, que han pogut conèixer de primera mà una empresa instal·lada a la seva ciutat i amb una llarga tradició industrial.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal