icono-email icono-sitemap

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de maig de 2017. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha obert de nou les seves portes per acollir la visita de 20 alumnes de grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i de grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de la seva mateixa localitat.

WEB 20170428 100617

Els estudiants, acompanyats de quatre professors, han iniciat la visita amb una breu exposició per part de personal tècnic de la fàbrica sobre com funcionen els processos de producció. Després, han visitat les plantes de clor potassa, tractament d'aigües, parc d'alta tensió i envasat de carbonat potàssic.

En aquesta ocasió i donada la futura orientació laboral dels alumnes, els tècnics de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo els han mostrat el funcionament de part de l'equipament elèctric industrial de les plantes i també una màquina d'envasat de producte amb un alt grau d'automatització .

Ercros és del primer fabricant europeu d'ATCC, un producte àmpliament utilitzat per al tractament de l'aigua de piscines i la producció del qual es porta a terme en exclusiva a la fàbrica de Sabiñánigo.

La visita a les instal·lacions d'Ercros ha estat molt valorada tant per part dels professors com dels alumnes, que han pogut conèixer de primera mà una empresa instal·lada a la seva ciutat i amb una llarga tradició industrial.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal