icono-email icono-sitemap

Estudiants de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 5 de maig de 2017 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i ha tornat a obrir les seves portes per acollir, en aquesta ocasió, la visita de 68 estudiants i dos professors del grau de químiques de la Universitat de Saragossa.

Universidad Sabi web

 

La visita, promoguda des del departament de química inorgànica de la citada universitat, ha començat amb una presentació del personal tècnic de la fàbrica sobre els processos de producció. A continuació, els convidats han visitat les plantes de clor potassa, clorat sòdic i aigua oxigenada.

Ercros manté estrets llaços de col·laboració amb la Universitat de Saragossa, no només gràcies a les visites d'estudiants a la fàbrica de Sabiñánigo, sinó també mitjançant la signatura de contractes per a acollir alumnes en pràctiques i d'acords d'investigació, com el assolit amb l'Institut de Nanociències d'Aragó, pertanyent a aquesta universitat, amb el qual s'està desenvolupant la nova tecnologia que permet microencapsular diferents tipus de substàncies dins de les tauletes d’ATCC per al sanejament de l’aigua de piscina.

Ercros és el primer fabricant europeu d’ATCC, la producció del qual es porta a terme en exclusiva a la fàbrica de Sabiñánigo.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal