icono-email icono-sitemap

Ercros i l’Institut de Flix signen un conveni per la formació dels treballadors de la fàbrica

Flix, 8 de maig de 2017.Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per promoure la formació del seus treballadors. Gràcies a aquest acord, els treballadors de la fàbrica de Flix podran accedir a cicles formatius de manteniment electromecànic i sistemes electrotècnics i automatitzats sense tenir els requisits acadèmics d’accés.

Foto Conveni Flix web

 

La formació d'aquests treballadors es podrà fer de forma semi presencial i, donada la seva àmplia experiència laboral, podran convalidar alguna de les assignatures.

A la signatura dels conveni hi van ser presents per part d’Ercros el Sr. Jaume Molina, director de la fàbrica; el Sr. José Lopez Aisa, cap de relacions industrials; i el Sr. German Aresté, president del comitè d’empresa. Per part de l’Institut de Flix, han ratificat el conveni la seva directora, la Sra. Maria del Mar Carranza; i la secretària de l’equip directiu, la Sra. Carme Gràcia.

La centenària fàbrica de Flix pertany a la divisió de derivats del clor d’Ercros i es dedica a la producció de clor i els seus derivats i de fosfat dicàlcic.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal