icono-email icono-sitemap

Ercros finalista als premis Randstad a l'atractiu laboral

Barcelona, 23 de maig de 2017. - Ercros ha sigut finalista entre les empreses químiques espanyoles candidates als premis Randstad Awards 2017 a l'atractiu laboral. Aquest guardó, que ha celebrat la seva vuitena edició, valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

randstad web-21
D'esquerra a dreta: Juan Ignacio Ledesma, responsable de recursos humans de la divisió de farmàcia d'Ercros; Maite Madrid, directora d'àrea de Randstad; Mª Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia; i Santiago Segura, director comercial de la divisió.

Els encarregats de recollir el guardó van ser Mª Carmen Cruzado, Juan Ignacio Ledesma, i Santiago Segura; respectivament directora, responsable de recursos humans i director comercial de la divisió de farmàcia d'Ercros. Van rebre el premi, en una cerimònia que es va celebrar el passat 18 de maig, al Cercle de Belles Arts de Madrid, de mans de Maite Madrid, directora de zona de Randstad.

L'empresa Randstad centra la seva activitat en el treball temporal i els recursos humans i  realitza cada any la major enquesta sobre les empreses amb més atractiu laboral del món. La selecció dels premiats es realitza mitjançant un qüestionari adreçat a 160.000 persones de 26 països, de les quals 7.200 són espanyoles.


btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal