icono-email icono-sitemap

Ercros amplia en 10 milions d'euros les inversions del Pla Act

Barcelona, 25 de maig de 2017. - Ercros ha ampliat en 10 milions d'euros, fins als 63,7 milions d'euros, l'import de les actuacions previstes en el Pla d'adaptació al canvi tecnològic («Pla Act»), que abasta el període 2016-2020 i que estan sent executades segons el calendari previst.

Ercros Fabrica Generica

El Pla Act defineix l'estratègia d'Ercros per fer front al canvi tecnològic derivat de la prohibició de produir clor amb tecnologia de mercuri, a partir de l’11 de desembre del 2017, que és la data màxima imposada per la Unió Europea per al cessament d'aquesta tecnologia.

El pla també determina les inversions per ampliar la capacitat de producció de clor de les plantes que actualment operen amb tecnologia de membrana, que està considerada per la normativa europea com a millor tecnologia disponible («MTD») i, per tant, no està afectada per la prohibició.

L'augment del cost del pla respon al major augment de la capacitat de producció de clor amb tecnologia de membrana a la fàbrica de Vila-seca I, fins a completar les 120.000 t/any contemplades en l'autorització ambiental integrada, donades les millors perspectives de mercat .


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal