icono-email icono-sitemap

Ercros preveu obtenir un benefici de 23 milions en el primer semestre

Barcelona, 22 de juny de 2017. -  Ercros preveu obtenir un ebitda de 37 milions d'euros i un benefici de 23 milions d'euros en els sis primers mesos de 2017. Aquesta previsió suposa incrementar un 9,5% l'ebitda i un 17,1% el benefici del primer semestre de 2016.

FotoMuestra articulos2

L'estimació s'ha realitzat sobre la base dels resultats tancats el mes de maig i la visibilitat del mercat al juny. En el segon trimestre del present exercici s'està mantenint un perfil d'activitat en línia amb el dels tres primers mesos de l'any, en què la fortalesa mostrada per la majoria dels nostres mercats ha permès consolidar el volum de vendes. Així mateix, l'augment dels preus dels nostres productes ha propiciat una millora en els marges, fins i tot en l'actual context de pujada del cost dels principals subministraments i aprovisionaments.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal