icono-email icono-sitemap

Ercros, nou patrocinador oficial dels jocs mediterranis Tarragona 2018

Tarragona, 13 de juliol de 2017. - L’alcalde i president del comitè organitzador dels jocs i el president d’Ercros han signat l'acord.

L’empresa Ercros s’ha convertit en nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El conveni de patrocini ha estat signat per l’alcalde i president del comitè organitzador dels jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el president i conseller delegat d'Ercros, Antoni Zabalza Martí. L’acte ha tingut lloc a Casa Canals. També hi ha assistit el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor.

IMG-WEB1

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït el suport i la implicació d’Ercros amb els Jocs Mediterranis i ha afegit que “a falta de menys d’un any per a la cerimònia inaugural continuem sumant companys de viatge que ens ajudaran a organitzar uns grans jocs. És un luxe poder comptar amb el recolzament d’una empresa amb una forta implantació al territori”. 

Per la seva banda, el president i conseller delegat d’Ercros, Antoni Zabalza, ha destacat que "la història d’Ercros està vinculada amb Tarragona i per a nosaltres és una satisfacció signar aquest conveni que convertirà la comarca en l’escenari del millor esport del món". Ha recordat també l'esforç que du a terme Ercros per aconseguir nous productes i aplicacions tecnològicament més avançats que ajuden a optimitzar el rendiment dels esportistes i els hi permet arribar a límits inabastables fa uns anys.

IMG-WEB2

Nova empresa col·laboradora

Ercros se suma així a altres companyies nacionals i internacionals que es comprometen com a patrocinadors oficials amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Ercros és un grup químic de tradició centenària, cinc de les 11 instal·lacions industrials del qual estan ubicades a la província de Tarragona. Manté una posició de lideratge en tots els mercats on està present i exporta gairebé la meitat de les seves vendes a més de 128 països, principalment de la Unió Europea.

L'empresa realitza la seva activitat productiva en el marc d'un compromís voluntari en favor de la seguretat de les seves instal·lacions i la salut de les persones, el respecte pel medi ambient, la qualitat dels seus productes i el diàleg i la transparència en la seva relació amb la societat.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal