icono-email icono-sitemap

ErcrosBio PHA, el bioplàstic d'Ercros que lluita contra les deixalles marines

Barcelona, 28 de setembre de 2017. - Ercros presentarà una nova gamma de productes sostenibles, sota el lema Ercros, we care al recinte Smart Chemistry Smart Future d'Expoquimia, que se celebrarà a Barcelona del 2 al 6 d'octubre. En el seu estand i a la zona expositiva, Ercros donarà a conèixer productes innovadors que uneixen l'eficiència amb el respecte i la protecció del medi ambient.

tortuga feliz

 
En concret, la gamma ErcrosBio, una família de bioplàstics que tenen el seu origen en productes naturals, són biodegradables, compostables i tenen una baixa petjada de CO2; entre ells l’ErcrosBio PHA, el bioplàstic que es degrada en contacte amb l'aigua, una aposta ferma de la companyia cap a la protecció de medi aquàtic i la lluita contra les deixalles marines.

O l’ErcrosBio PLA, un nou material idoni per a la impressió 3D de multitud d'envasos i altres objectes, i que pot adoptar aspecte de fusta, de coure o d'alumini.

La fira Expoquimia 2017 serà també el marc triat per a la presentació de la nova gamma de resines ErcrosGreen+ que té uns nivells d'emissió tan reduïts com els de la fusta natural. Aquestes noves resines es destinen principalment al sector de la construcció.

Les pastilles de clor amb repel·lent de mosquit microencapsulat que sortiran a la venda el 2018 han aconseguit estabilitzar en una mateixa tauleta elements incompatibles entre si, com són el clor i diversos additius, entre ells el repel·lent d'insectes.

Aquests nous productes seran presentats al sector el 5 d'octubre a les 12:00 en una tech-talk oferta per Ercros al recinte Smart Chemistry Smart Future.

Acrediteu-vos com a visitanthttp://www.expoquimia.com. Invitació gratuïta utilitzant el codi d'Ercros: 813675D6

Ens podeu trobar al Pavelló 3/Carrer D/Stand 520.07.

Recinte Gran Via (Fira de Barcelona)
. Avinguda Joan Carles I, 58 

08908 L´Hospitalet de Llobregat (Barcelona)icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal