icono-email icono-sitemap

Campanya d’Ercros per la prevenció del càncer de mama

Aranjuez, 25 d’octubre de 2017. - La fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha dut a terme una campanya per sensibilitzar la població en relació al càncer de mama tot responent a la crida de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que ha assenyalat aquest mes d'octubre per fomentar les accions que contribueixin a augmentar l'atenció sobre aquesta malaltia, donar suport a les dones que la pateixen, impulsar la detecció precoç i el tractament i les cures pal·liatives.

Imagen prevencion cancer de mama aranjuez
 
 

A proposta del Departament de Prevenció de la fàbrica, s'ha lliurat tant a les persones que treballen a la fàbrica, ja sigui de la plantilla pròpia o d'empreses contractades, així com als visitants un joc de targetes amb mites i realitats sobre càncer de mama i un llaç rosa per lluir-lo a la feina.

Segons estableix l'OMS, la detecció precoç continua sent la pedra angular de la lluita contra aquesta malaltia donada la manca de coneixements actuals sobre les causes que la provoquen. Quan es detecta precoçment, s'estableix un diagnòstic adequat i es disposa de tractament, les possibilitats de curació són elevades. En canvi, quan es detecta tard és més complicat que es pugui oferir un tractament curatiu. En aquests casos són necessaris cures pal·liatives per mitigar el patiment de les pacients i els seus familiars.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal