icono-email icono-sitemap

Ercros s'uneix al compromís europeu de millorar la sostenibilitat en la fabricació i manipulació dels plàstics

Barcelona, 18 de gener de 2018. - Ercros s'ha compromès a augmentar la reutilització i el reciclatge dels plàstics mitjançant la seva unió al compromís voluntari Plastics 2030 que ha impulsat l'associació Plastics Europe, com a contribució al pla d'acció de la Unió Europea en matèria d'economia circular.

PlasticsEurope web

A través d'aquest compromís, els productors de plàstics a Europa, entre els quals es troba Ercros, s'exigeixen aconseguir el 2030 una taxa de reutilització i reciclatge dels plàstics del 60%, que en 2040 s'elevaria al 100%.

Un altre pilar important de Plastics 2030 és el programa Operation Clean Sweep, en el qual participa Ercros, amb l’objectiu d’evitar la pèrdua microplàstics al medi ambient i l'adopció de les millors pràctiques per a la protecció del medi ambient aquàtic.

Finalment, Plastics 2030 busca unir esforços per accelerar la innovació en el camp dels plàstics sostenibles. En aquest sentit, Ercros ha llançat al mercat la gamma ErcrosBio, que està composta per bioplàstics, d'origen natural, compostables i biodegradables. Dins d'aquesta gamma, destaca ErcrosBio PHA que neix amb la voluntat de lluitar contra les deixalles marines, ja que es biodegrada en l'entorn aquàtic.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal