icono-email icono-sitemap

El paraformaldehid que fabrica Ercros deixa de considerar-se una mercaderia inflamable

Almussafes, 27 de febrer de 2018. - Ha finalitzat amb èxit la desclassificació del paraformaldehid com a sòlid inflamable, segons la normativa de transport internacional de mercaderies perilloses. Amb aquesta nova classificació, s'optimitzaran notablement els processos logístics que involucren al producte, i es traduirà en un millor servei als clients d'Ercros.

Foto paraformaldehid

Els resultats dels assajos realitzats en laboratoris acreditats, certifiquen que totes les qualitats de paraformaldehid fabricades per Ercros, no compleixen les característiques per ser considerades com a "Matèria sòlida inflamable de la classe 4.1". Aquest procés de desclassificació s'ha dut a terme amb la col·laboració del grup europeu Formacare, organisme dependent del CEFIC (European Chemical Industry Council), que inclou els principals fabricants de paraformaldehid d'Europa.

La nova classificació, que s'anirà implantant progressivament, ja s’aplica des de gener en els països europeus acollits a la normativa de transport per carretera de mercaderies perilloses.

Ercros produeix paraformaldehid a la seva fàbrica d'Almussafes i és el primer fabricant mundial d'aquest producte.

El paraformaldehid és un compost que s'utilitza en la síntesi d'altres productes químics amb aplicacions en sectors industrials molt diversos, com ara la indústria de l'automoció, la petrolífera, la de les pintures, del moble, tèxtil, paperera o farmacèutica.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal