icono-email icono-sitemap

Ercros presenta la seva gamma de bioplàstics biodegradables i compostables al Congrés dels Diputats

Barcelona, 19 de març de 2018. - Ercros ha presentat la seva gamma de bioplàstics, ErcrosBio d'origen vegetal, biodegradables, compostables i reciclables, a la Mesa de la Comissió d'Economia, Indústria i Competitivitat del Congrés dels Diputats. Domingo Font, cap de vendes d'especialitats de plàstic d'Ercros, ha estat l'encarregat de donar a conèixer als diputats de l'esmentada comissió els últims avenços d'Ercros en matèria de plàstics sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Ercros Comision Congreso Diputados 14-02-2018

La iniciativa, liderada per l'Associació dels Bioplàstics Compostables i Biodegradables (Asobiocom) de la qual Ercros forma part, tenia com a objectiu mostrar la nova generació de plàstics desenvolupats i fabricats a Espanya, que compleixen amb els més estrictes requisits europeus en matèria de sostenibilitat . La presentació es va celebrar el 14 de març de 2018, al Congrés dels Diputats.

Els membres de la taula, representants de la majoria de partits polítics del Congrés, van quedar gratament sorpresos de la «capacitat dels bioplàstics compostables en afrontar els actuals i futurs reptes així com la capacitat de desenvolupament de les empreses que formen part de Asobiocom». Aquests reptes passen per la prohibició total de fer servir bosses de plàstic convencionals d'un sol ús més enllà de 2020. En aquest sentit, els bioplàstics compostables i biodegradables patentats per Ercros estan cridats a ser claus en el desenvolupament econòmic sostenible.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal