icono-email icono-sitemap

Estudiants de l’institut de Flix visiten la fàbrica d’Ercros

Flix, 26 de març de 2018. - Els estudiants de 3er de l‘ESO de l’institut de Flix han visitat la fàbrica d’Ercros de la seva localitat, com a part de les activitats del treball de síntesi del curs que enguany està dedicat a conèixer –des del punt de vista de totes les assignatures– la colònia i la fàbrica de Flix.

VISITA FLIX

Els estudiants, acompanyats per personal d’Ercros, han començat la visita per les instal·lacions de captació d’aigua, on se’ls ha explicat que Ercros és qui subministra l’aigua potable a la colònia i a la població de Flix. També han conegut el funcionament de la planta de fosfat dicàlcic, un producte que s’utilitza per a l’elaboració de pinsos compostos. Els alumnes també han pogut observar el funcionament de l’estació depuradora d’aigües residuals, que tracta i depura tota l’aigua que s’utilitza en els processos productius de la fàbrica.

Amb més d'un segle d'història, Flix és el degà dels centres productius d'Ercros i pioner en el sector de la química a Espanya.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal