icono-email icono-sitemap

20 anys sense accidents laborals a la fàbrica d’Ercros a Tarragona

Tarragona, 6 de juny de 2018. - Aquesta setmana la fàbrica d’Ercros a Tarragona ha celebrat una fita històrica en matèria de seguretat laboral: 20 anys consecutius sense accidents amb baixa entre el personal propi. Segon Joan Miquel Capdevila, director del Complex de Tarragona d’Ercros, on està integrada la fàbrica, aquest és un èxit “sense precedents que es converteix en un referent per a tothom i posa de relleu el compromís, la dedicació i la professionalitat del personal de l’empresa”.

Fabrica de Tarragona

La seguretat laboral és un dels pilars fonamentals del desenvolupament sostenible d’Ercros i es basa en el compliment de forma metòdica i rigorosa de la reglamentació sobre prevenció de riscos laborals i dels procediments interns; estàndards que es traslladen a les empreses de servei que treballen a les fàbriques d’Ercros i que segon Joan Miquel Capdevila també assoleixen bons resultats en l’àmbit de la prevenció i “posen de manifest que el nostre bon fer transcendeix en tots els àmbits i a totes les persones que treballen al nostre entorn”

La fàbrica de Tarragona pertany a la divisió de derivats del clor d’Ercros i es dedica a subministrar serveis a altres empreses del polígon sud de Tarragona. Per a això, disposa d'unitats productives de generació de vapor, salmorra refredada, aire d'instruments i serveis a pressió i aigua de refrigeració i desmineralitzada. A més, la fàbrica disposa d'una estació depuradora d'aigües residuals per al tractament d'efluents d'altres empreses mitjançant processos biològics.

Els centres que integren el Complex Industrial d’Ercros a Tarragona -les fàbriques de Vila-seca I, Vila-seca II i Tarragona- tenen homologat el seu sistema de gestió de la prevenció, segons la norma OHSAS 18001; de la qualitat, segons la norma ISO 9001; del medi ambient, segons la norma ISO 14001, i de la gestió energètica, segons la norma ISO 50001.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal