icono-email icono-sitemap

El complex industrial de Tarragona d'Ercros premiat per la seva seguretat laboral

Barcelona, ​​8 de juny de 2018. - El complex industrial de Tarragona d'Ercros, format per les fàbriques de Vila-seca I, Vila-seca II i Tarragona, ha rebut el premi Seguretat Plus 2017 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix a aquells centres de producció de la indústria química de més de 300 treballadors que durant l'any van obtenir un índex de freqüència igual a «zero»; és a dir que no van patir cap accident laboral amb baixa entre el personal propi.

2Premios-Seguridad-Plus-Feique-2017Joan Miquel Capdevila (tercer per l'esquerra), director del complex de Tarragona, acompanyat per Javier Mestre, director de l'Institut Nacional de Seguretat, Salut i Benestar al Treball; Juan Antonio Labat, director general de Feique, i altres premiats.

 

Així mateix, el complex de Tarragona també ha rebut el premi Seguretat 2017 que reconeix a aquells centres de producció de més 50 treballadors que no han patit cap accident amb o sense baixa laboral.

La cerimònia de lliurament dels guardons ha estat presidida per Javier Mestre, director de l'Institut Nacional de Seguretat, Salut i Benestar al Treball, i Juan Antonio Labat, director general de Feique. Joan Miquel Capdevila, director del complex de Tarragona d'Ercros ha estat l'encarregat de recollir el reconeixement. Es dóna la circumstància, a més, que aquesta setmana la fàbrica de Tarragona -una de les tres que integren el complex- ha celebrat 20 anys sense accidents laborals.

El complex industrial de Tarragona, amb una plantilla de 311 treballadors, pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros. El seu centre de Vila-seca I produeix clor, sosa càustica i els seus derivats, amb aplicacions en els sectors tèxtil, alimentari, dels detergents, agrícola i paperer. Part del clor produït es consumeix al centre de Vila-seca II, que es dedica a la producció de PVC. La fàbrica de Tarragona subministra serveis a altres empreses del polígon industrial.

Ercros té homologat el seu sistema de gestió de la prevenció laboral segons la norma OSHAS 18001 de la seguretat i la salut en el treball.


icon Descarregar document

 

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal