icono-email icono-sitemap

Ercros i l’institut de Flix signen un conveni de col·laboració per a la formació de futurs professionals de la indústria

Flix, 19 de juny de 2018. - Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per desenvolupar conjuntament un cicle formatiu de grau superior de sistemes electrotècnics i automatitzats. L’acord l’han signat Maria del Mar Carranza, directora de l’institut de Flix, que actuava en representació del departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i Jaime Molina, director de la fàbrica d’Ercros a Flix.

Foto conveni institut de flix

Per a la obtenció d’aquest grau superior, els alumnes hauran de fer un primer curs d’ensenyament teòric al propi institut i continuaran amb un any de pràctiques remunerades a la fàbrica d’Ercros.

La fàbrica d’Ercros a Flix i l’institut de secundària d’aquest municipi tenen una llarga experiència en col·laboració per promoure la formació dels joves de les Terres de l’Ebre. Ara tot just fa un any, signaven un altre acord per el qual treballadors de la fàbrica han pogut convalidar els seus anys d’experiència i, reben una formació semi presencial, han pogut accedir a cicles formatius de manteniment electromecànic i sistemes automatitzats.

La centenària fàbrica de Flix pertany a la divisió de derivats del clor d’Ercros i es dedica a la producció de fosfat dicàlcic.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal