icono-email icono-sitemap

Ercros premiada per la seva transparència empresarial

Barcelona, 20 de juny de 2018. - Ercros ha quedat finalista del premi de l'Associació de Comptabilitat i Administració d'Empreses (AECA) a la transparència empresarial en la modalitat d'empreses cotitzades a l'Ibex Medium i Small Cap. Aquest guardó reconeix la qualitat, accessibilitat, usabilitat, continguts i presència de la informació que difonen a través de les seves webs corporatives en les àrees general, financera i de sostenibilitat i bon govern corporatiu, les empreses espanyoles.

Ledesma recogiendo premio AECA

Juan Ignacio Ledesma, cap de recursos humans i del servei jurídic de la divisió de Farmàcia d'Ercros, va ser l'encarregat de recollir el guardó, en una cerimònia que es va celebrar a Madrid i que va reunir un centenar de directius de les empreses premiades, a més d'analistes i socis d’AECA.

Els premis AECA, que enguany han arribat a la 24a edició, compten amb el suport institucional de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el Banc d'Espanya i del Col·legi de Registradors d'Espanya.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal