icono-email icono-sitemap

Alumnes de primària visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 26 de juny  de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha tornat a obrir les portes per acollir a aquesta ocasió una visita d'alumnes i mestres de 6è de primària del Col·legi Públic Montecorona.

Foto visita Montecorona 19 junio 2018

La jornada va començar amb una breu explicació per part del personal tècnic d'Ercros sobre el funcionament de l'empresa, les seves fàbriques, activitat productiva i amb més detall informació referent a la fàbrica de Sabiñánigo. La xerrada es va adaptar a l'edat dels participants, entre 11 i 12 anys, ja que habitualment la planta rep la visita d'estudiants de secundària, batxillers o universitaris.

Després de l'explicació els alumnes es van dividir en dos grups i també acompanyats per tècnics de l'empresa van visitar les plantes d'amoníac, clor sosa i clorat sòdic.

La valoració de la visita per part dels mestres va ser molt positiva i van assegurar que és una manera molt atractiva de donar a conèixer als seus alumnes una fàbrica de productes químics de l'entorn on viuen.


icon descarregar document


I com ja és tradició, el grup va tancar la jornada amb una foto davant del monòlit commemoratiu del centenari de la fàbrica celebrat aquest any.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal