icono-email icono-sitemap

Ercros participa en una jornada sobre plàstics i sostenibilitat

Barcelona, 28 de juny de 2018. - L'aposta d'Ercros pels bioplàstics, nous materials d'origen natural, biodegradables i compostables, va ser un cas d'èxit presentat a la jornada sobre la nova estratègia europea de plàstics per a una economia circular, organitzada per l'Institut Tecnològic de l'Embalatge, Transport i Logística (Itene) a València.

xerrada bio web

Domingo Font, cap de vendes de compostos de PVC i especialitats d'Ercros va ser l'encarregat d'explicar la nova gamma de productes ErcrosBio, en una jornada que va comptar amb la presència de representants del sector públic i privat, i en la qual es va debatre sobre la normativa en matèria de plàstics recentment aprovada per la Unió Europea. Aquesta normativa estableix que els 2030 tots els envasos de plàstic comercialitzats a la Unió Europea hauran de ser reutilitzables o hauran de poder reciclar-d'una manera rendible.

El nou ErcrosBio PHA d'Ercros compleix amb aquestes condicions i va més enllà: es degrada en contacte amb el medi aquàtic, una nova frontera en la lluita contra les escombraries marines.

La representació institucional de la jornada va arribar de la mà de Joan Piquer, director general de canvi climàtic i qualitat ambiental de la Generalitat Valenciana, que va explicar que la nova estratègia europea planteja a més la necessitat de repensar i millorar el funcionament de la cadena de valor del plàstic i impulsar una major cooperació entre tots els implicats, des dels productors fins als recicladors, els comerciants i els consumidors.


icon descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal