icono-email icono-sitemap

Alumnes del programa Erasmus Mundus de 20 nacionalitats visiten la fàbrica de Cerdanyola

Cerdanyola, 12 de juliol de 2018. - Un grup de 30 alumnes de més de 20 nacionalitats, que estan cursant un Màster en Innovació Química i Regulació (EMMC-ChIR) a la Universitat de Barcelona, en el marc del programa Erasmus Mundus, van visitar la fàbrica de Cerdanyola d’Ercros.

NP ERASMUS

Aquest Màster és un grau de mestratge per a professionals interessats en la seguretat i regulació de substàncies químiques. El programa Erasmus Mundus és el programa d’excel·lència de la Comissió Europea per a la cooperació i mobilitat internacional en l’àmbit del ensenyament superior.

La visita es va iniciar amb una intervenció del director de la fàbrica, Àngel Punzano, sobre Ercros i la fàbrica de Cerdanyola i va continuar amb una sortida per les instal·lacions de la fàbrica. En acabar, els alumnes van tenir l’oportunitat d’intercanviar impressions i resoldre els dubtes que tenien amb els directius del centre.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal