icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola redueix el seu índex d'emissions un 17%

Cerdanyola del Vallès, 8 d'agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola ha reduït el seu índex d'emissions un 17% el 2017 respecte de l'any anterior. L'índex d'emissions mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i els residus generats, i és un fidel reflex del compromís de la companyia amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Cerdanyola
 
El centre de Cerdanyola, amb una plantilla de gairebé 100 persones, pertany a la divisió de química intermèdia d'Ercros i produeix més de 268 tipus de compostos per emmotllar, amb aplicacions molt variades: des de material elèctric, com interruptors i endolls, a tapes i seients de sanitaris, passant per taps per a la indústria cosmètica, botons, boles de billar o vaixelles.

La fàbrica de Cerdanyola té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient, segons la norma ISO 14001; de la qualitat, segons la norma ISO 9001, i de la prevenció, segons la norma OHSAS 18001.

Ercros està adherida voluntàriament des de 1994 al programa Responsible Care, que té per objecte aconseguir que les empreses químiques -en el desenvolupament de la seva activitat- assoleixin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut dels seus treballadors, la protecció de les persones i les instal·lacions, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i transparència.

El 2017, el grau de compliment d'Ercros dels set codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care va ser del 97,7%, per sobre de la mitjana del conjunt de les empreses espanyoles adherides.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal