icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Aranjuez premiada per la seva seguretat laboral

Aranjuez, 7 d’agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez, en la qual treballen més de 200 persones, no va patir cap accident laboral amb o sense baixa el 2017; és per això que ha rebut el Premi Seguretat Feique 2017, que atorga la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique») i que reconeix a aquells centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any van obtenir un índex de freqüència general «zero». Aquest índex mesura l'accidentabilitat, tant amb baixa com sense baixa.

Foto premio Feique Aranjuez 2017

Carmelo Urieta, president de la comissió de seguretat de Feique, va ser l'encarregat de lliurar el guardó a Mª Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia d'Ercros, a la qual pertany la fàbrica d'Aranjuez.

Però no només la fàbrica d'Aranjuez ofereix dades positives en matèria de seguretat laboral. En matèria mediambiental, el 2017, aquest centre també va reduir el seu índex d'emissions un 24% respecte de l'any anterior i un 15% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. Aquest índex mesura la quantitat de substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i els residus generats, i és un reflex del compromís de l'empresa amb la sostenibilitat i el medi ambient.

Ercros està adherida voluntàriament des de 1994 al programa Responsible Care, que té per objecte aconseguir que les empreses químiques -en el desenvolupament de la seva activitat- assoleixin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut dels seus treballadors, la protecció de les persones i les instal·lacions, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i transparència.

En 2017, el grau de compliment d'Ercros dels set codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care va ser del 97,7%, per sobre de la mitjana del conjunt de les empreses espanyoles adherides.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal