icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Monzón suma gairebé 4 anys sense cap accident laboral

Monzón, 1 d'agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Monzón suma gairebé quatre anys sense cap accident laboral amb baixa entre el personal propi i extern. L'últim accident al centre es va produir a l'octubre de 2014.

Foto Monzon 1 Vista general

La fàbrica de Monzón també presenta excel·lents resultats en matèria de la qualitat dels seus productes; el 2017, el 99,8% dels materials que van sortir d'aquesta fàbrica van ser considerats òptims pels clients. Aquesta xifra suposa una millora del 92% respecte de l'any anterior i un 84% respecte de la mitjana dels últims cinc anys.

Aquesta fàbrica porta més de 10 anys de permanència en el registre europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme), motiu pel qual ha rebut el reconeixement del Govern d'Aragó, per delegació de la Comissió Europea. Aquest reconeixement premia l'excel·lència en el comportament ambiental, la credibilitat i la responsabilitat social i empresarial, i la transparència en l'exercici de l'activitat. El centre de Monzón té, així mateix, homologat el seu sistema de gestió del medi ambient segons la norma ISO 14001:2015; de la qualitat segons la norma ISO 9001:2015; i de la prevenció segons la norma OHSAS 18001:2007.

La fàbrica de Monzón pertany a la divisió de derivats del clor i està centrada en la producció de compostos de PVC, amb múltiples aplicacions: cables, làmines impermeabilitzants, canonades, soles de sabates, endolls, films i envasos, persianes i canaletes elèctriques. En aquest centre s'ubica un dels departaments d’R+D de la divisió de derivats del clor.

Ercros està adherida voluntàriament des de 1994 al programa Responsible Care, que té per objecte aconseguir que les empreses químiques -en el desenvolupament de la seva activitat- assoleixin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut dels seus treballadors, la protecció de les persones i les instal·lacions, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i transparència.

El 2017, el grau de compliment d'Ercros dels set codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care va ser del 97,7%, per sobre de la mitjana del conjunt de les empreses espanyoles adherides.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal