icono-email icono-sitemap

Jornada de portes obertes pels familiars dels treballadors de la fàbrica d’Ercros a Almussafes

Almussafes, 20 de setembre de 2018. - Les instal·lacions d’Ercros a Almussafes va obrir ahir les seves portes per acollir la visita dels familiars dels treballadors de la planta de paraformaldehid de la fàbrica.

Portes obertes familiars Almussafes 2

Aquesta visita respon a la voluntat d’Ercros de donar a conèixer les instal·lacions industrials a l’entorn més proper de les seves fàbriques: veïns, institucions, altres empreses o, com en aquest cas, familiars dels mateixos treballadors.

La visita va començar amb unes paraules de benvinguda de Ramón Collado, director de la fàbrica d’Almussafes, que va explicar als participants el funcionament dels processos productius, les matèries primeres que s’hi utilitzen i els productes acabats que surten de la fàbrica.

Tot seguit, el visitants, acompanyats de la cap de la secció de paraformaldehid, Laura Escribà, i del mateix director, van recórrer les plantes de formaldehid i de paraformaldehid.

La fàbrica d’Ercros a Almussafes té una plantilla de més de 100 persones i és la primera productora mundial de paraformaldehid. Exporta més del 95% de la seva producció i fabrica els seus productes utilitzant una tecnologia pròpia patentada. Els productes que es fabriquen al centre d'Almussafes són àmpliament utilitzats com a element intermedi en la síntesi de diversos productes químics amb aplicacions en sectors industrials molt diversos: la indústria del moble, tèxtil, paperera, farmacèutica, fotogràfica, etc.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal