icono-email icono-sitemap

Treballadors d'Ercros participen en una cursa solidària a Almussafes

Almussafes, 5 d'octubre de 2018. - Treballadors del centre d'Ercros d'Almussafes han participat el diumenge passat, 30 de setembre, a la IV Cursa Solidària organitzada per l'Associació de Parcs i Polígons Industrials d'Almussafes («APPI»). La competició, amb més de 1.000 corredors inscrits, va permetre recaptar 13.244 euros que es destinaran a l'Associació Espanyola d'Hipertensió Pulmonar i a l'Associació Síndrome STXBP1.

Carrera solidaria almussafes

La competició, dividida en dues categories, de 10 i 5 quilòmetres, té la particularitat que discorre en la seva major part per sòl industrial del parc empresarial Joan Carles I d'Almussafes. En la distància dels 10 quilòmetres van participar José Linares, 2n classificat en la seva categoria i 12è a la general, i Javier Martínez, classificat en el lloc número 48. En la categoria de 5 quilòmetres van participar Enrique Alepuz, Antonio Devis i Carlos Gómez, que van quedar classificats en els llocs 61, 63 i 176, respectivament.

Aquesta cursa va sorgir fa quatre anys en record d’una jove d'Almussafes que patia d’hipertensió pulmonar i que no va poder superar el trasplantament al qual va ser sotmesa. Aquest any s'ha sumat també l'Associació Síndrome STXBP1, integrada per famílies afectades per una malaltia considerada de les minoritàries que causa greus problemes en el desenvolupament neurològic dels pacients.
 


icon Download document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal