icono-email icono-sitemap

Estudiants de grau mitjà de química visiten la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 18 d'octubre de 2018. - Les instal·lacions d'Ercros a Monzón van obrir les seves portes, el dilluns 15 d'octubre, per rebre la visita dels estudiants del grau mitjà de formació professional en química de l'institut Mor de Fuentes de la mateixa localitat.

Visita-estudiantes-Monzon-15-octubre-2018

La fàbrica d'Ercros a Monzón produeix compostos de PVC i és capdavantera en la investigació de nous plàstics respectuosos amb el medi ambient, de manera que la visita dels estudiants es va centrar en la importància de la investigació de nous materials més sostenibles i la gestió dels actuals residus plàstics.

Així mateix, es va presentar als estudiants la nova gamma de productes ErcrosBio, un nou material bioplàstic, d'origen vegetal i biodegradable, sorgit del departament d’R+D de Monzón i ferma aposta de la companyia per la sostenibilitat i el medi ambient.

Precisament a l'àrea d’R+D va ser on els estudiants de l'institut Mor de Fuentes van poder practicar diferents reaccions químiques que ja havien estudiat de manera teòrica a les seves aules. També es va mostrar als futurs operaris de planta química els assajos fisicoquímics als quals se sotmeten els productes plàstics fabricats al centre de Monzón.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal