icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Aranjuez d'Ercros celebra el dia contra el càncer de mama

Aranjuez 22 d'octubre de 2018. - La fàbrica d'Aranjuez d'Ercros va celebrar, el 19 d'octubre, el dia contra el càncer de mama. En aquesta ocasió, va lliurar uns díptics realitzats pel departament de prevenció, basats en la campanya "know yours lemons" de l'organització World Wide Breast Cancer, que d'una manera senzilla i a través de diferents infografies en què es representen els pits femenins amb llimones s'assenyalen tots els passos necessaris que han de seguir les dones en cas de notar canvis en els seus pits: des de la revisió a casa fins a la visita al metge.

Foto aranjuez cancer de mama
 

També es va regalar a tots els treballadors propis i d'empreses contractades i a les persones que van visitar el centre una polsera rosa per donar visibilitat a la campanya i mostrar la seva solidaritat amb les dones que pateixen aquesta malaltia.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal