icono-email icono-sitemap

Ercros model de transició tecnològica sostenible i respectuosa amb el medi ambient

Barcelona, 8 de novembre de 2018. - Santos Ballestar, cap del servei de qualitat i medi ambient de la fàbrica de Sabiñánigo, va participar el passat 25 d'octubre a Tarragona en una taula rodona per a donar conèixer l'experiència d'Ercros amb l'adaptació a les millors tècniques disponibles (MTD) del procés de fabricació del clor i els seus derivats. Aquestes tècniques compleixen amb els objectius de desenvolupament mediambiental sostenible de la Unió Europea i són d'obligat compliment per part de totes les instal·lacions industrials. En el cas d'Ercros han suposat l'abandonament de l'ús de la tecnologia de mercuri i l'adopció de la tecnologia de membrana, considerada la més eficient i sostenible.

collage

L'organització de la jornada va anar a càrrec de INERCO, empresa d'enginyeria industrial, i va comptar amb la participació de més de 40 representants de la indústria química. L'objectiu de la jornada era analitzar i compartir experiències sobre l'aplicació de la Directiva d'Emissions Industrials (DEI) en diferents sectors industrials. Santos Ballestar va explicar l'experiència d'Ercros a la transició tecnològica cap a les MTD i va resoldre els dubtes d'altres empreses que estan immerses en un procés d'implantació d'una MTD o que es disposen a començar-lo.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal