icono-email icono-sitemap

El director de la fàbrica d’Ercros de Sabiñánigo, millor directiu d’Osca

Sabiñánigo, 29 de novembre de 2018. - Luis Gállego, director de la fàbrica d'Ercros de Sabiñánigo ha estat guardonat com el millor directiu d'Osca per part de l'Associació d'Executius i Directius d'Aragó («ADEA»). Aquesta associació ha valorat «la seva tasca per mantenir el lideratge de la fàbrica de Sabiñánigo després de 100 anys de vida, tenint una visió clara i ordenada del seu futur per seguir oferint un influx industrial i dinamitzador a la localitat de Sabiñánigo».

Foto premio luis gallego

En les seves paraules d'acceptació Luis Gállego ha volgut compartir el guardó amb «tota la gent que treballa a la fàbrica de Sabiñánigo» i ha explicat que aquesta fàbrica, després de 100 anys d'activitat, «segueix volent contribuir al desenvolupament de la comarca, la província d'Osca i Aragó en el seu conjunt », en aquest sentit ha recordat que recentment «ha posat en marxa noves instal·lacions i emprès nous projectes amb fortes inversions».

La gala de lliurament dels premis anuals d’ADEA es va celebrar ahir, 28 de novembre, al Palau de Congressos de Saragossa, en el marc de la IX Convenció d'aquesta associació, un acte que va reunir més de 1.000 empresaris sota el lema «Les persones al centre de tot».

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal