icono-email icono-sitemap

Conferència sobre la gestió sostenible de l'aigua a Ercros

Barcelona, 30 de novembre de 2018. - Marc Fargas, director industrial de la divisió de derivats del clor d’Ercros, ha participat en el debat sobre industria i sostenibilitat, que s’ha celebrat al Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua («Iwater»).

Foto Marc Fargas 2

En la seva ponència, Marc Fargas va explicar quines són les solucions que aplica Ercros per fer una gestió de l’aigua respectuosa amb el medi ambient. L’objectiu de les fàbriques que conformen l’empresa és minimitzar els efluents aquosos i reduir el consum de matèries primeres. El centre de Sabiñánigo, que produeix clor utilitzant sal i aigua com a matèries primeres, ha ideat un innovador sistema per reaprofitar al màxim l’aigua que requereixen els seus processos industrials. A més, un cop l’aigua es retornada al medi natural ho fa lliure de sal i contaminants.

Marc Fargas també va explicar que el complex de Tarragona d’Ercros és el tercer major consumidor d’aigua reutilitzada i regenerada del polígon químic de Tarragona i té una participació clau en la depuració de les aigües residuals industrials de la zona.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal