icono-email icono-sitemap

Ercros patrocina la secció femenina del Club de Bàsquet Almussafes

Almussafes, 5 de desembre de 2018. - Ercros patrocinarà l’equip junior femení del Club de Bàsquet Almussafes durant la temporada 2018 – 2019. El passat dissabte 1 de desembre es va fer la presentació de tots els equips del club al pavelló municipal; l’acte va comptar amb la presència de Ramon Collado i Xelo Aranda, respectivament director i responsable de relacions industrials de la fàbrica d’Ercros a Almussafes, que van lliurar les noves samarretes als directius del club.

Foto Basquet Almussafes 1

El patrocini de l’equip junior femení del CB Almussafes respon a la voluntat d’Ercros de donar suport a una entitat fortament arrelada a la població. Una entitat esportiva amb qui l’empresa comparteix els mateixos valors d’esforç, superació i treball en equip.

Ercros creu fermament en la igualtat entre homes i dones, i amb aquest patrocini vol fer costat i donar visibilitat a l’esport femení.

El junior femení de l’Almussafes milita al nivell 2 de la lliga valenciana i és manté líder invicte del seu grup.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal