icono-email icono-sitemap

Ercros premiada per les seves polítiques a favor de la igualtat i la seva transparència informativa

Barcelona, ​​13 desembre 2018. -Ercros ha estat guardonada en les categories d'Igualtat i Transparència en els II Premis RSE del sector químic atorgats per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique»); uns premis que tenen com a objectiu reconèixer el compromís de les companyies químiques, adherides al programa Responsible Care, amb els principis del desenvolupament sostenible i la responsabilitat social.

Premios RSE del Sector Quimico 2018 Teresa Conesa

El Premi a la Igualtat reconeix l'aposta empresarial d'Ercros per assolir un major equilibri en la contractació d'homes i dones. Així mateix premia el grau d'implantació de bones pràctiques i iniciatives per aconseguir una major presència femenina en l'empresa.

Per la seva banda, el Premi a la Transparència reconeix la qualitat de l'informe de responsabilitat social empresarial com a eina informativa de l'organització que integra les actuacions, processos i decisions que es prenen en matèria de responsabilitat social.

Teresa Conesa, secretària general d'Ercros, va ser l'encarregada de recollir i agrair els guardons en una cerimònia que es va celebrar ahir 12 de desembre a Madrid i que va ser presidida per la directora general de Treball Autònom, Economia Social i RSE del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, Mª Antonia Pérez León; el subdirector general de Polítiques Sectorials Industrials del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, Alejandro Cros, i el director de Responsible Care, Jesús Soriano.

En les seves paraules d'acceptació Teresa Conesa va afirmar que la presència de la dona en el sector químic, i en la indústria en general, és encara molt baixa i que cal adoptar mesures positives que promoguin la contractació de dones en totes les categories de les plantilles .


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal