icono-email icono-sitemap

Estudiants de l’institut Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 9 de gener de 2019. - Un grup d’estudiants del grau mig d’instal·lacions elèctriques i automàtiques i del grau superior d’automatització i robòtica industrial de l’institut Biello Aragón han visitat la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo; una visita que es repeteix cada any.

foto grupo 9 enero 2019

Els estudiants, 16 en total i acompanyats de dos professors, han pogut conèixer de primera mà els processos productius de la fàbrica serrablesa. El personal tècnic de la fàbrica ha explicat els visitants el funcionament de les instal·lacions i l’activitat productiva que es porta a terme en el citat centre. Després, els visitants, acompanyats per personal d’Ercros, han recorregut les plantes de clor-sosa i clorat sòdic.

Els alumnes i els professors han valorat la visita de forma molt positiva i han destacat que la sortida a la fàbrica d’Ercros suposa un interessant contacte amb el sector químic productiu, a més d’un adequat complement als coneixements teòrics que s’exposen a l’aula.

Ercros és el primer fabricant europeu de tauletes d’ATCC, un producte àmpliament utilitzat per al tractament de l’aigua de piscines i la producció del qual es porta a terme en exclusiva a la fàbrica de Sabiñánigo. L’any 2018, aquesta fàbrica ha augmentat la seva capacitat de producció clor fins a les 45.000 tones.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal