icono-email icono-sitemap

Ercros, present en la visita del Segell Internacional de Qualitat Eurobachelor a la Facultat de Química de València

Barcelona, 13 de febrer de 2019. - Ercros ha estat present, en qualitat d’empresa col·laboradora, a la visita que ha rebut la Facultat de Química de la Universitat de València del panell que avalua el grau en Química per a obtenir el segell internacional de qualitat Eurobachelor. Durant la visita, els membres del panell d’acreditació internacional s’han entrevistat amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat, professorat, equip directiu, comitè d’autoavaluació, egressats i ocupadors.

IMG-20190211-WA0003
D’esquerra a dreta, representants de Torrecid, Champinter, Col·legi Oficial de Químiques de la Comunitat Valenciana, Conselleria de Sanitat i Salut Pública, Gamaser, Ercros, Pinturas Monto, Quimeltia. A baix, Ercros, RBN Cosmetics, Associació Valenciana d’Empresaris de Plàstics i Quimacova.

 

Els membres del panell també han realitzat un recorregut per les instal·lacions de la Facultat de Química amb la finalitat de valorar la dotació i qualitat dels espais dedicats a la docència.

Aquest segell internacional és un certificat que es concedeix a les universitats que imparteixen un títol de Química segons uns estàndards definits, d’acord amb els principis de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats en l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). L’atorga l’Agència Nacional de la Qualitat i Acreditació (Aneca), com agència autoritzada.

Aneca és l’òrgan d’avaluació de la qualitat de la educació superior d’abast nacional encarregat de realitzar activitats d’avaluació, certificació i acreditació del sistema universitari espanyol amb la finalitat de la seva millora contínua i adaptació a l’EEES.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal