icono-email icono-sitemap

Ercros patrocina el concurs «Balcons Florits Aranjuez 2019»

Aranjuez, 13 de febrer de 2019. - Ercros ha acceptat patrocinar el primer premi de l’edició del concurs «Balcons Florits Aranjuez 2019», que organitza per segon any consecutiu Aranjuez Sostenible i l’objectiu del qual és ressaltar els beneficis ambientals de la recuperació dels balcons com a elements vius de la localitat, promoure la millora estètica i contribuir a la qualitat ambiental.

poster balcones floridos

Poden participar en el concurs tots els propietaris o inquilins d’un habitatge amb balcó o finestra que tingui vistes a la via pública i que reuneixi els requisits per a ser decorat. La originalitat, qualitat ornamental, colorit, perdurabilitat i disseny florístic seran els elements que valorarà el jurat composat per professors de Belles Arts de la Universitat Rey Juan Carlos, tècnics de l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament d’Aranjuez i de Patrimoni Nacional, així com representants de l’Associació de Comerciants d’Aranjuez.

La data límit d’inscripció és el 15 d’abril i l’entrega de premis està prevista al voltant del 10 de maig al Centre Cultural Isabel de Farnesio. Pot trobar-se més informació a http://aranjuezsostenible.org.es/balcones2019/.

L’Associació Aranjuez Sostenible és una associació que té com a objectius bàsics la promoció de la sostenibilitat i la sensibilització ambiental.

La fàbrica d’Ercros a Aranjuez, seu de la divisió de farmàcia, porta 70 anys produint medicaments amb els més alts estàndards de qualitat i amb un clar compromís amb la seguretat i el medi ambient.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal