icono-email icono-sitemap

Albert Ventura, responsable de gestió documental d’Ercros presenta el llibre ‘El futbol a Cabrera de Mar’

Barcelona, 22 de febrer de 2019. - El responsable de gestió documental d’Ercros, Albert Ventura, presenta aquest divendres el seu primer llibre “El futbol a Cabrera de Mar”, una obra en la que, a través d’imatges, narracions i anècdotes, apropa aquest esport al lector i, en concret, a la seva aparició i evolució al municipi català del Maresme.

futbol-1550499682

 

La presentació serà a les 20 hores a la Sala Nova de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, administració que ha col·laborat en la publicació del llibre, i a l’acte participaran exjugadors, entrenadors i directius de l’etapa més recent del club Unió Esportiva Cabrera, l’entitat que va prendre relleu a l’US Burriach-Cabrera, fundat en 1922.

Albert Ventura narra la història del futbol a Cabrera de Mar des de la seva perspectiva d’exjugador, entrenador i coordinador del club.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal