icono-email icono-sitemap

Ercros es mobilitza per la igualtat en el lloc de treball amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Barcelona, 15 de març de 2019. - Treballadors d’Ercros van participar en les concentracions que van tenir lloc el 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, per reivindicar la igualtat i la no discriminació en el lloc de treball.

collage

En els tres centres del complex industrial de Tarragona, es va llegir un manifest en el qual es manifestava el recolzament al moviment social que promou la lluita pels drets laborals de la dona. L’escrit recordava que a Ercros no existeix cap tipus de discriminació entre gèneres tant a l’accés a la feina com a l’establiment del nivell salarial o a la promoció professional. Prova d’això és el premi «Igualtat» rebut el 2018 de mans de la Federació de la Indústria Química Espanyola i assenyalava que la igualtat és el primer valor d’Ercros a la gestió dels recursos humans.

A la majoria dels centres de treball, grups d’empleats es van manifestar simbòlicament a la porta d’accés.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal