icono-email icono-sitemap

Estudiants de Química de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 17 de maig de 2019. - Dos grups d’estudiants del grau i el màster de Químiques de la Universitat de Saragossa, integrat per 50 persones, han visitat la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo acompanyats de quatre professors. La visita, que es produeix tots els anys, està promoguda pel departament de Química Orgànica d’aquest centre universitari.

Ercros visita alumnos Sabinanigo

Es tracta d’una iniciativa que els propis docents qualifiquen com de molt positiva ja que suposa un interessant contacte amb el sector productiu i d’un adequat complement als estudis teòrics que se’ls imparteix a l’aula, a més permet que els estudiants es facin una idea real de la complexitat que suposa la producció química a escala industrial.

Personal tècnic de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo van donar a conèixer l’empresa als alumnes, així com l’activitat productiva que desenvolupa i, amb més detall, la del centre de potassa, clorat sòdic i aigua oxigenada.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal