icono-email icono-sitemap

Ma. Carmen Cruzado, premi "Carmen Zamorano" a la Igualtat

Aranjuez, 20 de maig de 2019. - L'agrupació socialista d'Aranjuez ha premiat a la directora de la divisió de farmàcia Ma. Carmen Cruzado, amb el XIX premi "Carmen Zamorano" a la Igualtat. També van rebre el premi la vicepresidenta en funcions del Govern d'Espanya, Carmen Calvo, i la responsable de la Plataforma Local per a la Defensa de la Sanitat Pública, Isabel Vizcaíno.

Premio Mari Carmen Cruzado

A l'acte del lliurament de premis, l'alcaldessa d'Aranjuez, Cristina Moreno, va elogiar el perfil de Ma. Carmen Cruzado com a exemple de lideratge en l'àmbit empresarial i el compromís d'Ercros amb la igualtat.

Ma. Carmen Cruzado, per la seva banda, va agrair el premi i va defensar els valors del respecte, la tolerància i la igualtat d'oportunitats com a elements fonamentals que tant ella mateixa com Ercros apliquen en la seva actuació diària.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal