icono-email icono-sitemap

Ercros participa en una tertúlia de ràdio per a la promoció dels estudis de química

Tarragona, 14 de juny de 2019. - Ercros ha participat en una tertúlia de l'espai 'Estudia a la URV', de Ràdio Ciutat de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, en el que els participants han abordat la temàtica del grau de química en anglès.

Tertulia radio

Com a representant d'Ercros ha participat Belén Brota, responsable del departament tècnic de qualitat i medi ambient de la divisió de derivats del clor del complex de Tarragona, que ha enfocat la temàtica des del punt de vista de l’empresa.

El grau de química en anglès, segons la pròpia facultat i donat el gran nombre d'empreses del sector químic a la demarcació, permet que un 85% dels alumnes que el cursen aconsegueixin feina l'any següent de graduar-se.

Juntament amb Belén Brota també han format part de la tertúlia el responsable del grau de química en anglès, Xavi López; la responsable de la direcció tècnica de laboratori i gestió de qualitat del Consorci d'Aigües de Tarragona, Josepa Fàbregas, i un alumne del grau de química, Thiago Gilmartín.


icon Descarregar document
 

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal