icono-email icono-sitemap

Ercros col·labora al projecte d’ampliació de l’alberg d’Aranjuez

Aranjuez, 17 de juny de 2019. - Ercros ha col·laborat al projecte d’ampliació del menjador i la cuina del Centro de Transeúntes San Vicente de Paul d’Aranjuez, que gestionen conjuntament Caritas Getafe i les Germanes Mercedàries de la Caritat.

Ercros Albergue Aranjuez

L’alberg ofereix dinar diàriament a 24 persones, que en general resideixen al centre de manera temporal i ara, també, a algunes famílies en risc d’exclusió que no poden cuinar per falta de subministrament de gas o electricitat o per problemes habitacionals.

Por aquest motiu, el centre s’ha vist obligat a col·locar una nova campana extractora, un escalfador i una fregidora a la cuina i a comprar nou mobiliari i pintar les parets del menjador, entre altres actuacions.

En acabar les obres, l’alberg va convidar els responsables del centre d’Ercros a Aranjuez per a mostrar les reformes realitzades, analitzar l’actual situació de la comarca i abordar possibles projectes de col·laboració per al futur.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal