icono-email icono-sitemap

La divisió de farmàcia d’Ercros celebra la seva jornada de portes obertes

Aranjuez, 20 de juny de 2019. - La divisió de farmàcia d’Ercros, que té el centre de producció a Aranjuez, va celebrar la seva jornada de portes obertes el passat dissabte 15 de juny i va comptar amb la participació de més de 400 persones, entre treballadors del Grup, familiars i amics.

Foto puertas abiertas Aranjuez

Els assistents van poder conèixer les instal·lacions de la mà dels tècnics d’Ercros, que van guiar els diferents grups i van preparar activitats als departaments visitats: laboratoris, producció biològica i producció síntesi. Per als nens, a més, es van realitzar diversos tallers lúdics.

La divisió de farmàcia també va organitzar un petit museu en el qual es van recopilar fotografies, llibres i material històric de la fàbrica com plànols de la construcció datats de l’any 1949, o noticiaris cinematogràfics de la inauguració i de la visita de científics i autoritats al centre d’Ercros.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal