icono-email icono-sitemap

Ercros participa en la creació de la nova entitat de gestió i modernització del Polígon Nord d'Almussafes

Almussafes 2 de juliol de 2019. - Ramon Collado, director de la fàbrica d'Ercros a Almussafes, juntament amb la resta d'integrants de l'Associació d'Empresaris de Parcs i Polígons Industrials de la Ribera Baixa (APPI), ha participat en la creació d'una entitat amb la finalitat de gestionar i modernitzar aquesta àrea industrial, tal com recull la nova Llei d'Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

Foto reunio poligon Almussafes

Aquesta llei neix amb l'objectiu de dinamitzar l'economia de les àrees industrials d'aquesta comunitat. En el cas del Polígon Nord d'Almussafes, on està ubicada la fàbrica d'Ercros, es treballarà en quatre àrees diferents: seguretat i emergència; manteniment i gestió de residus; mobilitat i accessos; i subministraments.

La fàbrica d'Almussafes pertany a la divisió de química intermèdia d'Ercros, té una plantilla de més de 100 persones i és la primera productora mundial de paraformaldehid, un producte que s'utilitza en la indústria del moble, tèxtil, paperera o farmacèutica.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal