icono-email icono-sitemap

Ercros, inclosa al dossier de l’ONU sobre bones pràctiques en ODS

Barcelona, 26 de setembre de 2019. - Ercros ha estat inclosa en el dossier de bones pràctiques en objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’ONU, configurat en el marc de les accions que la xarxa espanyola del Pacte Mundial està desenvolupant en la setmana dels ODS.

S SDG Poster with UN emblem WEB

Al dossier, es destaca que Ercros ha reduït al 2018 un 11% el seu índex d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i un 15,5% el seu índex d’emissions totals en termes homogenis respecte de 2017. A més, Ercros va aconseguir estalviar 1.647 tones de CO2 gràcies a les millores logístiques i operatives portades a terme que van permetre reduir en 2,36 milions de kilòmetres la distància recorreguda en el transport de sosa càustica.

Els ODS són una iniciativa impulsada per l’ONU per donar continuïtat a l’agenda dels objectius de desenvolupament del mil·lenni. Es tracta de 17 objectius i 169 metes entre els què s’inclou l’erradicació de la pobresa, la lluita contra el canvi climàtic, l'accés a l'educació, la igualtat de gèneres, la defensa del medi ambient o el disseny de les ciutats.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal