icono-email icono-sitemap

Ercros nomenat conseller delegat d’Aitasa

Tarragona, 3 d’octubre de 2019. - Ercros va ser nomenat conseller delegat de l’empresa Aigües Industrials de Tarragona, S.A. (Aitasa), el passat 1 d’octubre pel consell d’administració d’aquesta empresa. Aitasa es dedica, principalment, a abastir d’aigua industrial les empreses químiques del Camp de Tarragona mitjançant la seva pròpia xarxa de distribució.

logo aitasa

La persona designada per Ercros per exercir aquesta funció és Marc Fargas, director industrial de la divisió de derivats del clor.

Aitasa també desenvolupa altres activitats per encàrrec de les empreses associades i sota la supervisió del consell d’administració, com ara la coordinació i vigilància conjunta dels racks Dixquímics i Zona Sud, la gestió de l’emissari conjunt d’aigües residuals de les empreses associades i un servei de reutilització d’aigua.

La xarxa de distribució d'aigua d’Aitasa parteix dels dipòsits de barri tarragoní de Bonavista cap a les indústries dels polígons químics sud i nord. La companyia disposa també d’una xarxa de distribució d’aigua clorada que incorpora un sistema de control i subministrament de dades mitjançant cable de fibra òptica que s’interconnecta amb les empreses associades facilitant-ne la comunicació i el control.

Aitasa col·labora amb l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), amb temes de seguretat i mediambientals, i té més de 20 empreses associades de les quals Ercros n’és la màxima accionista.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal