icono-email icono-sitemap

Alumnes de Biotecnologia de la Universitat Europea de Madrid visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 16 d’octubre de 2019. - Estudiants del grau en Biotecnologia de la Facultat de Ciències Biomèdiques i de la Salut de la Universitat Europea de Madrid van visitar les instal·lacions d’Ercros a Aranjuez, el passat 14 d’octubre.

Ercros Estudiantes UEM en Aranjuez

 

Els alumnes van poder conèixer les àrees de producció, control i I+D, però es van centrar fonamentalment en la fabricació biològica: manteniment de ceps, control microbiològic, fermentació i extracció industrial. També se’ls va explicar el compromís d’Ercros amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa, així com els diferents projectes de futur en els quals està treballant la divisió de farmàcia.

La fàbrica d’Ercros a Aranjuez, amb més de 70 anys, es centra en la producció de matèries primes i productes intermedis farmacèutics, fonamentalment antibiòtics, tot i que també antiulcerosos i antifúngics. Els seus productes es venen a més de 90 països en els cinc continents.


icon Descarregar documents

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal