icono-email icono-sitemap

Estudiants de Laboratori del centre Pirámide d’Osca visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 7 de novembre de 2019. - Uns cinquanta estudiants del centre públic integrat de formació professional Pirámide d’Osca van visitar el dimarts, 5 de novembre, les instal·lacions d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros Estudiantes Piramide de Huesca a Sabinanigo

Els alumnes, acompanyats de quatre professors, cursen una part d'ells un cicle formatiu de grau mitjà d'Operacions de laboratori i un cicle formatiu de grau superior de Laboratori d'anàlisi i control de qualitat, altres; per la qual cosa valoren l'assistència a la fàbrica d'Ercros com una experiència positiva per conèixer la realitat de la indústria.

En la seva visita a la fàbrica de Sabiñánigo, van poder conèixer de primera mà els processos de producció, així com l’activitat del laboratori general i els equips d’instrumentalització analítica amb el què està dotat. Posteriorment, van visitar les plantes d’aigua oxigenada, clorat sòdic i clor potassa.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal